COLLAND ADMINISTRATIE SYSTEEM (CAS) NEXT LEVEL LIVE PER 3 MAART 2020

Het Colland Administratie Systeem (CAS) is het digitale portaal van het fonds Colland Arbeidsmarkt. Via CAS kunnen werkgevers en werknemers in de agrarische en groene sector, subsidie aanvragen voor de Colland regelingen. Denk daarbij aan subsidies voor het volgen van scholing en cursussen, tegemoetkoming in de kosten van een BBL-er, deelname aan een Seniorenregeling of Onwerkbaar weer (OBF).

Toekomst-proof
Op 3 maart is de nieuwste versie van CAS live! Deze versie draait op ons nieuwe en in eigen beheer ontwikkelde ‘Next Level’ platform. Naast verbetering in design en gebruiksgemak, voldoet CAS Next Level aan de nieuwste eisen op het gebied van security en privacy en is CAS weer helemaal ‘toekomst-proof’.

Wat is veranderd?
In 2019 is er een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd voor CAS. De resultaten daarvan zijn o.a. meegenomen om het CAS portaal te verbeteren. Hieronder een aantal verbeteringen:
  • Dashboard werkgevers: schermoverzicht waarbij men in één oogopslag de laatste aanvragen en openstaande acties ziet staan.
  • Overzicht regelingen: men ziet enkel de regelingen behorende bij de eigen CAO.
  • Overzicht werknemers: overzicht van de werknemers voorzien van pensioennummers en namen.
  • Groepsgewijs declareren Cursussen: de indiener kan nu met één factuur via één aanvraagscherm meerdere werknemers invoeren voor dezelfde cursus. 
Ook benieuwd naar de ‘Next Level’ mogelijkheden voor uw organisatie? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. 
Uw contactpersoon is Robert van der Meer, bereikbaar via 077-320 20 00 of R.vd.Meer@gilde-bt.nl.